BRUIDSTAART

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN EN ZOUDEN JULLIE GRAAG DE BRUIDSTAART OF SWEETS VAN JULLIE DROMEN WILLEN BESTELLEN?

Ik help jullie heel graag!

Jullie kunnen bij mij altijd terecht voor een proeverij.
Dit is in huiselijke sfeer, met een heerlijk kopje koffie of thee!

Hier reken ik €50 voor. Besluiten jullie de taart door mij te laten maken, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de taart!*

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie vullen hieronder het contactformulier in met alle ideeën, wensen en fantasieën die jullie hebben over de taart, hierdoor krijg ik alvast een idee over wat er allemaal moet gebeuren.
Daarna plannen we gezamenlijk een datum om de proeverij in te plannen. 
Jullie mogen hiervoor 4 smaken cake en 6 smaken vulling uitkiezen.
Hebben jullie zelf een andere smaak in gedachte en staat deze er niet tussen? Vul dit ook even in op het formulier, dan kan ik even kijken wat ik voor u kan doen.
Als jullie naar de proeverij komen, zou het fantastisch zijn als u al weet hoeveel gasten er aanwezig zijn en of er allergieën zijn. 
Ook is het makkelijk als jullie alvast even kijken wat voor stijl en design jullie mooi vinden, sla wat plaatjes op en laat ze aan mij zien!

Na de proeverij rekenen we af, en hoor ik graag wat de wensen zijn. Dan lopen jullie de deur uit met een prijsopgave en een gereserveerde datum.
Natuurlijk is het ook mogelijk nog even na te denken, dan nemen jullie weer contact met mij op zodra er een besluit is genomen.

 

*de €50 wordt in mindering gebracht als er sprake is van een minimale besteding van €250


Onze smaken